Trainingen

Wielerbaantraining

Van februari tot en met oktober wordt er getraind op de wielerbaan van OpNoord. Hier zal in twee groepen worden getraind. De eerste groep traint van 18.15 tot 19.45 en is bedoeld voor de triatleten en beginnende wielrenners. Dit is de ideale training om kennis te maken met het wielrennen. De tweede training is van 19:45 tot 21.15 en is voor de gevorderde wielrenners. Deze trainingen zijn gericht op interval, snelheid en techniek.
Bij de wielerbaantraining is het dragen van een helm verplicht. Mocht je geen racefiets en/of helm hebben, dan kan je deze ook lenen!
Na de training kan er ook genoten worden van een lekker verwarmend of verfrissend drankje in de paviljoen van Opnoord!Wegtraining

Van april tot en met september wordt er op donderdagavond op de weg getraind. Er wordt om 18.30 gestart bij het bruggetje bij het studentensportcentrum. De training duurt ongeveer twee uur. Er wordt getraind in drie groepen, waarvan er twee een ronde rijden (op verschillende snelheid) en een groep een intervaltraining afwerkt.

Spinning

Van november tot en met januari wordt er op dinsdag van 20:00 tot 21:00 een spinning training gegeven in het Studentensportcentrum. Deze training wordt speciaal voor leden van Squadra gegeven. Tijdens deze training wordt onder begeleiding van een trainer getrained om fit te blijven tijdens de wintermaanden. Er worden verschillende oefeningen gedaan op de maat van de muziek en iedereen kan dus trainen op zijn of haar eigen niveau.