Sponsoren

Hoofdsponsor

Squadra Veloce is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, ken of ben jij een bedrijf dat op zoek is naar een groep fanatieke en fitte potentiële werknemers of een mogelijkheid om je bedrijfsnaam in alle studenten steden van Nederland te laten zien? Stuur dan snel een e-mail naar pr@squadraveloce.nl!

Cyklist

Heeft de wielerkoorts ook jou in zijn greep? Cyklist is hét wieler- en eetcafé van Eindhoven op het NRE-terrein en bestaat van, voor en door fietsfanaten. In het wielercafé met restaurant zijn alle grote rondes en klassiekers onder het genot van een hapje en drankje op groot scherm te volgen en is het wielermuseum over Bert Oosterbosch te bezichtigen. Cyklist organiseert ook fietstochten, waarvoor er ter plaatse een tweewieler gehuurd kan worden, van een racefiets tot tandem en bakfiets. Op de pedalen!

Cyklist is ook een van de vaste go-to locaties voor Squadra Veloce als het gaat om het organiseren van activiteiten. Van de maandelijkse borrels, pubquizzen, gastsprekers tot start en/of eind locatie van toertochten.

Cyklist
Gasfabriek 3 (ingang NRE-terrein) 5613 CP Eindhoven
cyklist.nl

Op Noord

Op Noord, actief ontmoeten is de locatie voor alle denkbare actieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes, een familiedag of een bedrijfssportdag. Ook voor naschoolse sport, educatieve programma’s, outdoor trainingen en teambuilding is het park zeer geschikt. Daarnaast bieden wij ATB-clinics en Skike cursussen aan. Je vindt ons aan de Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. Squadra Veloce traint ook elke dinsdagavond op de wielerbaan gelegen naast het paviljoen van Op Noord. Na elke training wordt er meestal een verkoelend of opwarmend drankje gedaan bij Op Noord.

Speciaal voor leden van Squadra Veloce heeft Op Noord een deal voor het huren van Mountainbikes. In plaats van €21.50 per dag kost het huren van een MTB voor een Squadraan €18.50 per dag. Voor meer informatie klik op deze link.

Op Noord
Oude Bosschebaan 11
www.opnoord.nl

Cycle Support Eindhoven

Met jaren ervaring in het onderhoud en reparatie van (race)fietsen, ben je bij Cycle Support Eindhoven aan het juiste adres, voor je vragen en technische mankementen aan je trouwe twee-wieler. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Mail adres: info@cycle-support.nl. We bevinden ons in het centrum van Eindhoven en zijn makkelijk bereikbaar. Hebben flexibele openingstijden en zijn altijd welwillend je fiets te halen als je hem zelf niet kan komen brengen.

Cycle-Support Eindhoven
Hurksestraat 20, unit 32 (graag parkeren aan de straat)
06-50596505
http://cycle-support.nl/

Tour de Ville

Tour de Ville (TDV) zorgt sinds 1997 voor een duurzame stad zonder vervuilende koeriers busjes, waarbij stadsdistributie als verlenging van de dienstverlening van een onderneming wordt gezien. Dit doen we vanuit een passie voor milieu en sportiviteit.

Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren wij de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen door Eindhoven, Tilburg, Helmond en omgeving. Zo vervoeren wij onder andere pakketten, post, aangetekende stukken, medicijnen, kleding, magazines en lunches.

Ons sportieve team van jonge, goed opgeleide koeriers zorgt ervoor dat al uw logistieke vraagstukken met grote zorg, professionaliteit en snelheid worden opgelost.

Wil jij ook een (bij)baan waarbij je je passie fietsen kunt combineren met lekker bijverdienen, neem dan contact op met Tour de Ville.

Tour de Ville
Hallenweg 1A, 5615 PP Eindhoven
tourdeville.nl