Warning: include(custom_widgets.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wp-content/themes/responsivesquadra copy/functions.php on line 9 Warning: include(): Failed opening 'custom_widgets.php' for inclusion (include_path='.:') in /www/wp-content/themes/responsivesquadra copy/functions.php on line 9 Studentencup | Squadra Veloce

Studentencup

De studentencup is een serie wedstrijden die voor studenten wordt georganiseerd in verschillende studentensteden. Er zijn 3 categorieën waarin wordt gestreden voor de overwinning, namelijk: de dames met en zonder licentie (samen), de heren met licentie en de heren zonder licentie. Ook worden de scores van de verschillende ploegen bij elkaar opgeteld voor een ploegenklassement. Voor het rijden van de studentencup is een basislidmaatschap bij de KNWU een vereiste.

De studentencup is een goede manier om kennis te maken met het rijden van wedstrijden, of voor de ervaren wedstrijdrijder om te strijden voor de beste studentenwielrenner. Squadra Veloce heeft daarom een afvaardiging in alle categorieën en strijdt vaak mee om de winst!

Facebook

Strava