Reguliere trainingen

Baantraining

Van februari tot en met oktober wordt er op dinsdag van 20.00 tot 21.30 getraind op het ovalen 420m wielerbaantje in Sportpark Woensel, dat dan alleen toegankelijk is voor (aankomende) leden van Squadra. Deze training is vooral gericht op snelheid en interval. Omdat de training op de baan is, kan iedereen op eigen niveau trainen.


View Larger Map

Vergeet je helm niet, want zonder helm mag je niet deelnemen aan de training en ben je ook niet verzekerd. Als je graag een keer mee wilt trainen maar zelf geen racefiets en/of helm hebt, heeft Squadra ook leenfietsen.

Wegtraining

Van april tot en met september wordt er op donderdag van 18.30 tot ongeveer 20.00 een rondje van 55 km gefietst op een tempo dat iedereen bij kan houden. Dit wordt gedaan zolang het tot 20.00 licht is. Gedurende deze ronde zullen er ook een aantal stroken zijn, waarbij de betere renners even hun benen mogen testen, waarna er aan het eind van deze stroken elke keer gewacht wordt totdat iedereen weer heeft aangesloten. Mocht je je dus niet zo sterk voelen dan is het absoluut geen probleem om op deze stukken wat rustiger aan te doen, iedereen met een racefiets en een helm kan dus meedoen met deze training!

De startlocatie van deze ronde is de P+R Meerhoven.

Daarnaast wordt er op andere dagen ook gewoon op de weg gefietst door onze leden. Deze fietstochten worden onderling afgesproken en variëren van intensieve trainingen tot gezellig met een groep een paar uurtjes toeren.

 

Spinning training

Van november tot en met januari wordt er op dinsdag van 20.00 tot 21.00 een spinning training gegeven in het Studentensportcentrum. Deze training wordt speciaal voor leden van Squadra gegeven. Tijdens deze training wordt onder begeleiding van een trainer gefietst om fit te blijven tijdens de wintermaanden. Er worden verschillende oefeningen gedaan op de maat van de muziek en iedereen kan dus trainen op zijn of haar eigen niveau.

Naast deze training zijn er op andere momenten ook spinning trainingen die niet speciaal voor Squadra leden zijn bedoeld.

Facebook

Strava