Activiteiten commissie

De activiteitencommissie organiseert gedurende het jaar verschillende fietsgerelateerde en niet-fietsgerelateerde activiteiten. Deze commissie organiseert bijvoorbeeld het bezoeken van een wedstrijd en het rijden van een toertocht, maar ook een spelletjesavond, sinterklaasavond en een barbeque. De variatie in activiteiten betekent dat er voor iedereen iets leuks bij zit. Het leuke aan de activiteitencommissie draagt zorg dat Squadra Veloce een gezellige, levendige vereniging blijft.

Grand Prix commissie

DSCN1364
De Grand Prix commissie (afgekort GP) organiseert de jaarlijkse Grand Prix Squadra Veloce. Vroeger een criterium op het TU/e-terrein, sinds 2014 in de vorm van een baantoernooi en onderdeel van de studentencup van de SWN. Het baantoernooi bestaat uit een vliegende ronde, een afvalkoers en een puntenkoers. Het is een open toernooi (iedereen is welkom), maar is voornamelijk bedoeld voor alle studenten wielrenverenigingen. Het is een leuke commissie om in te zitten en met je commissiegenootjes ben je de dag van het toernooi druk in de weer om de organisatie in goede banen te leiden. Erg leuk om dan achteraf van iedereen te horen dat het goed was georganiseerd!

Contact: grandprix@squadraveloce.nl

Introcommissie

Taken en samenstelling: De intro commissie is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de introductieweek in Augustus. Tijdens de introductieweek zullen aspirant eerste jaars studenten van de TU/e en Fontys hogescholen door middel van interactieve activiteiten kennis maken met het studentenleven. Deze week is voor de vereniging van groot belang omdat dit ons de kans bied nieuwe mensen te ontmoeten en lid te laten worden van onze vereniging. De evenementen die de intro commissie zoal opzet en begeleid zijn de intromarkt, spelletjes dag en een heuse intro fietstraining.

Kascontrole commissie

De kascontrole commissie komt minstens twee keer per jaar samen met de penningmeester om de boekhouding van de vereniging te controleren. Vervolgens brengt de commissie verslag uit van de controle op de algemene ledenvergadering.

Lustrum commissie

Elke 5 jaar heeft de vereniging een lustrumfeest, die door de lustrumcommissie wordt georganiseerd. Volgend lustrum is september 2020.

Sponsor commissie

glandon4De hoofdtaak van de sponsorcommissie is het verlengen van de sponsorcontracten van onze huidige sponsoren en indien nodig het zoeken naar nieuwe sponsoren. Naast deze belangrijke taak is het ook van belang dat de commissie contact onderhoud met de sponsoren, bijhoudt of we aan alle plichten hebben voldaan en waar we nog recht op hebben. Het is ook goed om soms de sponsoren in het zonnetje te zetten door middel van ludieke acties, zoals een ingelijst wielershirt. Dit zal de band met de vereniging versterken.

Trainingsweekend commissie

De trainingsweekendcommissie organiseert het trainingsweekend, dat 1 of 2 keer per jaar paatsvindt in de Ardennen.

Trainingsweek Commissie

bestuur-thijs2Deze commissie organiseert de trainingsweek. De trainingsweek vindt in de voorjaarsvakantie in Spanje plaats.

Wedstrijd commissie

De commissie zorgt ervoor dat de leden wedstrijden zoals de Studentencup kunnen rijden. Daarnaast wordt de interne competitie (SIWC) door deze commissie opgezet.

Triathlon commissie

De commissie zorgt ervoor dat de leden aan triathlonwedstrijden zoals de Team competitie van de NTB kunnen deelnemen.

Strava